Ziya Öztürkler’e “Mahkemeye gel” çağrısı, Hamza Russo detayı: Fatoş Ünal ilk kez şahadet verdi
Lefkoşa Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen Fatoş Ünal'ın "sahte diploma" davasında, Ziya Öztürkler'e mahkemeye gelmesi çağrısı yapıldı. Ünal, ilk kez tanıklık yaparak duruşmaya katıldı.
Kategoriler: Gündem, Eğitim
Etiketler: Lefkoşa, Ziya Öztürkler, duruşma, çağrı, Fatoş Ünal, sahte diploma, Ağır Ceza Mahkemesi, tanıklık
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 17 Eylül 2026, 10:44
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.