Yasa dışı geçişin ardından bir yıl sonra dönüşte Ercan'da tutuklandı
Ağustos 2025'te askeri yasak bölgeyi ihlal ederek Güney Kıbrıs'a geçen zanlı, bir yıl sonra Ercan Havalimanı'nda yakalanarak tutuklandı ve suçunu kabul ederek cezaevine gönderildi.
Kategoriler: Gündem, Güney Kıbrıs
Etiketler: tutuklama, Güney Kıbrıs, zanlı, cezaevi, Ercan, Askeri Yasak Bölge, Ağustos 2025, yasa dışı geçiş
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 7 Temmuz 2026, 10:30
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.