Yarın için sağanak uyarısı... İç kesimlerde gök gürültülü yağış bekleniyor
Meteoroloji Dairesi, yarın öğle saatlerinde iç kesimlerde kısa süreli sağanak ve gök gürültülü yağış beklediklerini açıkladı. 9-15 Temmuz döneminde ise en yüksek sıcaklıkların iç kesimlerde 36 dereceye ulaşması öngörülüyor.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Meteoroloji Dairesi, hava durumu, uyarı, sıcaklık, sağanak, iç kesimler, gök gürültülü yağış, 9-15 Temmuz
Bu haber Bağımsız Gazete kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 8 Temmuz 2026, 14:26
Kaynak: www.bagimsiz.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.