Uyuşturucu soruşturması: Fikret Orman, Burak Elmas ve Sabancılar dahil, yedi kişi gözaltında
Ünlülere yönelik "uyuşturucu" soruşturmasındaki yeni dalga kapsamında, eski Beşiktaş Başkanı ve iş insanı Fikret Orman, eski Galatasaray Başkanı ve iş insanı Burak Elmas, iş insanları Hakan Sabancı ve Kerim Sabancı ile mankenler Didem Soydan ve Güzide Duran gözaltına alındı.
Kategoriler: Global
Etiketler: uyuşturucu, gözaltı, Fikret Orman, Hakan Sabancı, Burak Elmas, Didem Soydan, Kerim Sabancı, Güzide Duran
Bu haber BBC Türkçe kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 25 Mart 2026, 01:41
Kaynak: www.bbc.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.