Uruguay ve Rusya en iyi kostüm ödülünü paylaştı
Uruguay ve Rusya, 29. Geleneksel İskele Festivali'nde en iyi kostüm ödülünü paylaşarak farklı kültürleri sahnede bir araya getiren etkinliğe katkı sağladı.
Kategoriler: Gündem, Dünya, Sağlık, Kültür, Türkiye
Etiketler: etkinlik, Rusya, kültür, Uruguay, Geleneksel İskele Festivali, kostüm ödülü
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 29 Haziran 2026, 14:28
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.