Üç ilçede eş zamanlı asayiş ve trafik denetimi: 7 tutuklu, 770 yasal işlem
Polis, Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt'ta eş zamanlı asayiş ve trafik denetimleri yaptı. 7 kişi tutuklanırken, 770 kişi hakkında yasal işlem başlatıldı ve 48 araç trafikten men edildi.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi, Güney Kıbrıs
Etiketler: Gazimağusa, polis, Girne, tutuklu, yasal işlem, Güzelyurt, Asayiş, trafik denetimi
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 19 Ağustos 2026, 15:37
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.