UBP’den Şenkul’a yanıt: Bizim işimiz sosyal medya fenomenliği değil, devlet yönetmektir
Ulusal Birlik Partisi (UBP), Girne Belediye Başkanı Murat Şenkul’un hükümete yönelik eleştirilerine yanıt vererek, görevlerinin sosyal medya fenomenliği değil, devlet yönetimi olduğunu belirtti.
Kategoriler: Gündem, Teknoloji
Etiketler: hükümet, Girne, eleştiri, sosyal medya, UBP, Murat Şenkul, Ulusal Birlik Partisi, devlet yönetimi
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 9 Ağustos 2026, 11:43
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.