Türkiye'de "Fon Soruşturması" kapsamında 51 kişiye yurt dışına çıkış yasağı!
Türkiye'de yürütülen "Fon Soruşturması" çerçevesinde, şüpheli işlem yapan 51 kişiye yurt dışına çıkış yasağı getirildi. Adalet Bakanı Gürlek, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının durumu yakından takip ettiğini belirtti.
Kategoriler: Ekonomi, Türkiye
Etiketler: Türkiye, İstanbul, Adalet Bakanlığı, Cumhuriyet Başsavcılığı, Gürlek, yurt dışı, çıkış yasağı, Fon Soruşturması
Bu haber Bağımsız Gazete kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 18 Eylül 2026, 13:23
Kaynak: www.bagimsiz.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.