Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel: Her türlü desteği vermeye hazırız
Türkiye Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel, hastanede tedavi gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Kazazedelerin ihtiyaçlarının karşılanması ve Türkiye'ye intikallerinin sağlanması için destek vermeye hazır olduklarını belirtti.
Kategoriler: Sağlık, Türkiye
Etiketler: Türkiye, vatandaşlar, hastane, destek, geçmiş olsun, intikal, kazazedeler, Dışişleri Bakan Yardımcısı Özel
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 31 Ağustos 2026, 17:15
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.