TMK’da tazminat 785 milyon sterline yaklaştı: 5 bin 33 başvuru henüz sonuçlanmadı
Taşınmaz Mal Komisyonu, Kıbrıslı Rumların mülkiyet taleplerine ilişkin 30 Ekim 2026 tarihli istatistiklerini açıkladı. Toplamda 8,828 başvuru yapılırken, 3,795'i sonuçlandı ve tazminat miktarı 785 milyon sterline yaklaştı. 5,033 başvuru ise hala beklemede.
Kategoriler: Ekonomi, Sağlık
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 31 Ekim 2026, 04:03
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.