Ticaret Odası kriz masası kurulmasını önerdi
Ticaret Odası, kamu maaşlarına yönelik hayat pahalılığı düzenlemesinin mevcut ekonomik krizin etkilerini azaltmak için yeterli olmayacağını açıkladı. Belirsizliklerin risk yarattığı belirtilerek geniş katılımlı bir kriz masası kurulmasını önerdi.
Kategoriler: Ekonomi
Etiketler: hayat pahalılığı, düzenleme, ekonomik kriz, risk, belirsizlik, Ticaret Odası, kriz masası, kamu maaşları
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 26 Mart 2026, 19:00
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.