“Tesis Avrupa Birliği standartlarının da üzerinde bir kalitede arıtılmış su üretiyor”
Lefkoşa Türk Belediyesi, Haspolat Endüstri Ormanı Projesi'ni başlatarak sürdürülebilir kırsal kalkınma hedefliyor. Proje kapsamında, Avrupa Birliği standartlarının üzerinde kalitede arıtılmış su üretiliyor ve ilk fidanlar Dünya Çevre Günü'nde dikildi.
Kategoriler: Gündem, Dünya
Etiketler: Lefkoşa, Avrupa Birliği, Türk Belediyesi, sürdürülebilir kalkınma, Dünya Çevre Günü, Haspolat Endüstri Ormanı, arıtılmış su
Bu haber Yeni Düzen kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 5 Haziran 2026, 11:39
Kaynak: www.yeniduzen.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.