Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan’dan 20 Temmuz mesajı...
Tatlısu Belediye Başkanı Ahmet Hayri Orçan, 20 Temmuz'un Kıbrıs Türk halkı için tarihi bir dönüm noktası olduğunu belirterek, vatan için can veren şehitleri rahmetle, gazileri ise minnetle andı. 20 Temmuz Barış Harekâtı’nın 52. yılını kutladı.
Kategoriler: Gündem, Kültür
Etiketler: Kıbrıs, gaziler, tarih, şehitler, Tatlısu, 20 Temmuz, Barış Harekâtı, Ahmet Hayri Orçan
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 20 Temmuz 2026, 07:33
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.