Taşkent’le Güngör arasındaki yangın söndürüldü
Taşkent ile Güngör arasında çıkan yangın, Sivil Savunma Teşkilatı ve diğer kurumların iş birliğiyle kısa sürede kontrol altına alındı ve söndürüldü. Yangın söndürme çalışmalarında 2 arazöz, 2 Yangına İlk Müdahale aracı ve 11 personel görev aldı.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: yangın, söndürme, Taşkent, Güngör
Bu haber Kıbrıs Postası kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 17 Haziran 2026, 13:21
Kaynak: www.kibrispostasi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.