Tarihi uçuş başladı. Yarım asır sonra Ay yolculuğu
NASA, 1972'deki Apollo 17 görevinden 54 yıl sonra, 4 astronotu taşıyan bir roketi Ay'a doğru fırlatarak tarihi bir yolculuğa başladı. Görev 10 gün sürecek.
Kategoriler: Teknoloji, Sağlık, Kültür
Etiketler: uzay, tarih, ay, roket, NASA, yolculuk, astronot, Apollo 17
Bu haber Haber Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 2 Nisan 2026, 07:42
Kaynak: haberkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.