Sucuoğlu: “Filo Denizcilik’e henüz sefer izni verilmedi, gemi kontrol için Mersin’e gönderildi”
Bakan Faiz Sucuoğlu, Filo Denizcilik'e ait Ro-Ro gemisinin sefer izni almadığını, kontrol amacıyla Mersin'e gönderildiğini açıkladı. Geminin, Filo Jet faciası sonrası tüm seferleri durdurulmuştu.
Kategoriler: Ekonomi, Güney Kıbrıs
Etiketler: Mersin, facia, gemi, Filo Denizcilik, Ro-Ro, Filo Jet, sefer izni, Sucuoğlu
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 12 Eylül 2026, 05:00
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.