Su sorunları ve çevre konferanslarının sonuç bildirgesi yayımlandı
Yakın Doğu Üniversitesi, Gönyeli–Alayköy Belediyesi ve Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği'nin iş birliğiyle düzenlenen su sorunları ve çevre konferanslarının sonuç bildirgesi yayımlandı.
Kategoriler: Gündem, Dünya
Etiketler: Yakın Doğu Üniversitesi, Gönyeli, Alayköy Belediyesi, sonuç bildirgesi, çevre konferansı, Su sorunları, Türk Dünyası Mühendisler ve Mimarlar Birliği
Bu haber Haber Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 28 Nisan 2026, 14:58
Kaynak: haberkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.