“Spor kompleksine Ahmed Sami Topcan'ın adı verilmeli”
Ahmed Sami Topcan, ölümünün 21. yılında Lefkoşa Kabristanlığı'nda anıldı. KTFF ve MOK'un kurucu başkanı olan Topcan için yeni spor kompleksine isminin verilmesi önerildi. Anma etkinliğine Cumhurbaşkanı Tufan Erhürman da katıldı.
Kategoriler: Gündem, Spor, Sağlık
Etiketler: Lefkoşa, Tufan Erhürman, KTFF, kabristanlık, anma etkinliği, MOK, Ahmed Sami Topcan, spor kompleksi
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 5 Mayıs 2026, 19:06
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.