"Sorun çözülsün demek yeterli değil, sorunun tanımına ilişkin mutabakat yok"
Dışişleri Bakanı Ertuğruloğlu, Kıbrıs'taki sorunların çözümü için taraflar arasında ortak bir anlayış bulunmadığını, bir tarafın çözüm olarak gördüğünün diğer tarafça sorun olarak değerlendirildiğini belirtti.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Dışişleri Bakanlığı, Kıbrıs, Ertuğruloğlu, sorun, çözüm, taraflar, anlayış, mutabakat
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 12 Ağustos 2026, 11:25
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.