Sinde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor
Sinde Akın Spor Kulübü, BTM 2. Lig'e dönüşü sonrası transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kulüp, Mağusa Türk Gücü'nden forvet Yaşar Tosun'u alarak hücum hattını güçlendirdi.
Kategoriler: Spor, Güney Kıbrıs, Türkiye
Etiketler: spor, transfer, Mağusa Türk Gücü, forvet, BTM 2. Lig, hücum hattı, Sinde Akın Spor Kulübü, Yaşar Tosun
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 7 Mayıs 2026, 20:17
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.