Şenkaya: “Biz battık efendiler, bize bir çare bulun”
Kasaplar Birliği Başkanı Raşit Şenkaya, et piyasasının Güney Kıbrıs'a kaydığını belirterek, artan nüfusa rağmen hayvan varlığının yetersiz olduğunu ve sektörün iflasın eşiğine geldiğini vurguladı. Çözüm talep etti.
Kategoriler: Gündem, Ekonomi, Güney Kıbrıs
Etiketler: Güney Kıbrıs, sektör, iflas, hayvan varlığı, Şenkaya, Kasaplar Birliği, Raşit Şenkaya, et piyasası
Bu haber Kıbrıs Gerçek kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 5 Mayıs 2026, 10:27
Kaynak: www.kibrisgercek.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.