Sarı uyarı: Sağanak ve dolu bekleniyor
Kıbrıs Güney Meteoroloji Dairesi, bugün gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle sabah 09.00'dan akşam 17.00'ye kadar sarı uyarı yayımladı. Yağışların ilk olarak batı bölgelerde etkili olması bekleniyor.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Meteoroloji Dairesi, Kıbrıs, güney, sağanak yağış, dolu, gök gürültüsü, sarı uyarı, batı bölgeler
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 3 Mayıs 2026, 02:14
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.