Sahte sigorta poliçeleriyle 6 milyonluk vurgun yaptıkları iddia edilen iki zanlı serbest
Sahte sigorta poliçeleriyle 6 milyon 170 bin TL vurgun yaptıkları iddia edilen iki zanlı serbest bırakıldı. İlgili sigorta şirketinin direktörü ise 7 gün daha tutuklu kalacak.
Kategoriler: Ekonomi
Etiketler: zanlı, tutuklu, vurgun, direktör, sigorta şirketi, 6 milyon, sahte sigorta, 170 bin TL
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 12 Haziran 2026, 14:30
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.