Şahali’den DAÜ’deki görev değişikliği önerisine tepki: “DAÜ’ye dokunma artık!”
CTP Milletvekili Erkut Şahali, Doğu Akdeniz Üniversitesi'nde (DAÜ) görev değişikliği önerisine tepki göstererek, "DAÜ’ye dokunma artık!" dedi. Seçim öncesi bu değişikliklerin gündeme gelmesini eleştirdi.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: seçim, CTP, eleştiri, tepki, Şahali, DAÜ, Doğu Akdeniz Üniversitesi, görev değişikliği
Bu haber Detay Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 17 Eylül 2026, 10:13
Kaynak: www.detaykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.