Rum Basını, Maria Angela Holguin’in Kıbrıs’a geleceğini yazdı
Rum basını, Birleşmiş Milletler Genel Sekreterinin Kıbrıs Kişisel Temsilcisi Maria Angela Holguin'in 6 Haziran'da Kıbrıs'a geleceğini ve 8 Haziran'da liderlerle görüşeceğini duyurdu. Amaç, asgari düzeyde bir stratejik anlaşma sağlamak.
Kategoriler: Dünya
Etiketler: Kıbrıs, Birleşmiş Milletler, 8 Haziran, liderler, Rum basını, stratejik anlaşma, Maria Angela Holguin, 6 Haziran
Bu haber Bağımsız Gazete kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 28 Mayıs 2026, 07:15
Kaynak: www.bagimsiz.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.