Petrol Fiyatları Dördüncü Günde de Yükseldi: Gözler Hürmüz Boğazı’nda
Petrol fiyatları, ABD'nin İran'a yönelik saldırıları ve Hürmüz Boğazı'ndaki enerji arzı endişeleri nedeniyle dördüncü gün üst üste yükseldi. Brent petrol fiyatı 85 doları geçti.
Kategoriler: Ekonomi, Dünya, Sağlık
Etiketler: İran, Hürmüz Boğazı, ABD, petrol, saldırılar, Brent petrol, enerji arzı, fiyat artışı
Bu haber Kıbrıs Gerçek kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 16 Temmuz 2026, 05:16
Kaynak: www.kibrisgercek.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.