Özersay: Sırf müzakere edilsin diye müzakere etmeyi doğru bulmuyoruz
Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Siyasi Partiler Konseyi toplantısında Kıbrıs sorunu ve Taşınmaz Mal Komisyonu hakkında konuşarak, müzakerelerin sadece müzakere amacıyla yapılmasını doğru bulmadıklarını ifade etti.
Kategoriler: Sağlık, Güney Kıbrıs
Etiketler: Kıbrıs, müzakereler, Halkın Partisi, Kudret Özersay, müzakere, Taşınmaz Mal Komisyonu, Siyasi Partiler Konseyi, doğru bulmamak
Bu haber Haber Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 16 Haziran 2026, 10:51
Kaynak: haberkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.