Ormanlardan sonra sıra Alagadi’de I Kaplumbağaların yuvası peşkeş masasında
Hükümet, Alagadi Özel Çevre Koruma Bölgesi’nin sınırlarını daraltarak, kaplumbağa yuvalarının bulunduğu alanları yapılaşmaya veya farklı kullanımlara açmayı planlıyor. Çevre Koruma Dairesi, bu konuda rapor hazırlıyor.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Kıbrıs, hükümet, koruma statüsü, kaplumbağa, Çevre Koruma Dairesi, Özel Çevre Koruma Bölgesi, Alagadi, Emine Yüksel
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 11 Mayıs 2026, 01:00
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.