“Öğrenci taşımacılığı yasal bir statüye kavuşmalı”
Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği Başkanı Beksan Bekir Akandere, öğrenci taşımacılığının yasal bir çerçeveye oturtulması gerektiğini, hizmet kuralları ve tarafların sorumluluklarının protokollerle belirlenmesini istedi.
Kategoriler: Gündem, Sağlık, Eğitim
Etiketler: protokoller, yasal statü, öğrenci taşımacılığı, Kıbrıs Türk Toplu Taşımacılar Birliği, Beksan Bekir Akandere, hizmet kuralları, tarafların sorumlulukları
Bu haber Yeni Düzen kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 14 Eylül 2026, 13:49
Kaynak: www.yeniduzen.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.