Muhaceret affına yurt dışından yapılan başvurular için ön onay şartı
İçişleri Bakanı Dursun Oğuz, muhaceret affı için bugüne kadar 3 bin 73 başvuru alındığını ve yurt dışından yapılan başvuruların, KKTC'den alınan ön onay ile değerlendirileceğini belirtti.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: KKTC, İçişleri Bakanlığı, başvuru, yurt dışı, Dursun Oğuz, muhaceret affı, ön onay, 3073
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 9 Haziran 2026, 20:30
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.