Melios hayvanat bahçesi mahkeme emriyle kapatıldı…
Melios hayvanat bahçesi, İdare Mahkemesi'nin izin ve güvenlik ihlalleri nedeniyle verdiği kapatma kararının ardından Yüksek Anayasa Mahkemesi'ne yaptığı başvurunun reddedilmesiyle kapatıldı.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: İdare Mahkemesi, hayvanat bahçesi, Yüksek Anayasa Mahkemesi, Melios hayvanat bahçesi, mahkeme emri, kapatma kararı, izin ihlali, güvenlik ihlali
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 10 Nisan 2026, 09:51
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.