Meclis önünde arbede
UBP-DP-YDP Hükümeti'nin hayat pahalılığı ödeneğini azaltmayı amaçlayan yasa tasarısı, Meclis Komitesi'nden geçti. Bu durum 62 sivil toplum örgütünü protesto etmeye yönlendirirken, kamu kurumlarında süresiz grev başladı.
Kategoriler: Gündem, Teknoloji
Etiketler: hayat pahalılığı, DP, Meclis, yasa tasarısı, grev, sivil toplum örgütleri, UBP, YDP
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 31 Mart 2026, 05:53
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.