Meclis, bayram öncesi yasama ve denetim görevini tek oturumda yapacak
Meclis Genel Kurulu, Kurban Bayramı arifesi nedeniyle yasama ve denetim görevlerini tek oturumda gerçekleştirecek. Gündemde, cumhurbaşkanının geri gönderdiği iki tasarının komite raporları da yer alıyor.
Kategoriler: Gündem
Etiketler: Meclis, Genel Kurul, komite, denetim, Kurban Bayramı, Tasarı, Cumhurbaşkanı, yasama
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 25 Mayıs 2026, 06:30
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.