Mağusa Yat Limanı’nda tekne sahipleri isyanda: “İskele yıkılmak üzere”
Mağusa Yat Limanı'ndaki iskele, tekne sahiplerinin tepkisini çekiyor. Vatandaşlar, İngiliz döneminden kalma yapının yıkılmak üzere olduğunu, daha önce bir bölümünün çöktüğünü ve elektrik kablolarının tehlike oluşturduğunu belirtiyor.
Kategoriler: Gündem, Eğitim, Güney Kıbrıs
Etiketler: İskele, tehlike, vatandaşlar, Mağusa, elektrik kabloları, İngiliz dönemi, Yat Limanı, tekne sahipleri
Bu haber Kıbrıs Gerçek kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 29 Ağustos 2026, 14:01
Kaynak: www.kibrisgercek.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.