“Mafya Devleti” dosyasına 5 bağımsız ceza soruşturmacısı
Güney Kıbrıs'ta, eski Başkan Nikos Anastasiadis dönemine dair yolsuzluk iddialarını içeren "Mafya Devleti" dosyasında ceza soruşturması başlatılıyor. Bakanlar Kurulu, Yolsuzlukla Mücadele Kurumu'nun raporunu değerlendiriyor.
Kategoriler: Gündem, Güney Kıbrıs
Etiketler: Kıbrıs, Güney Kıbrıs, Kıbrıs Cumhuriyeti, yolsuzluk, Νίκος Αναστασιάδης, Mafya Devleti, ceza soruşturması, Yolsuzlukla Mücadele Kurumu
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 3 Temmuz 2026, 02:09
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.