“Mafya Devlet” raporunun yankıları sürüyor
Rum gazeteci Makarios Drusiotis'in "Mafya Devlet" adlı kitabı, eski Rum Yönetimi lideri Nikos Anastasiadis ve diğer yetkililere yönelik yolsuzluk iddialarını ele alan bir raporla gündeme geldi. Rum basınında bu konudaki tartışmalar devam ediyor.
Kategoriler: Kültür, Güney Kıbrıs
Etiketler: rapor, yolsuzluk, Rum Yönetimi, tartışmalar, Rum basını, Νίκος Αναστασιάδης, Makarios Drusiotis, Mafya Devlet
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 18 Haziran 2026, 11:03
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.