Macron: “Hürmüz Boğazı'nı açmak için askeri bir operasyonu gerçekçi değil”
Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, Hürmüz Boğazı'nın açılması için askeri bir operasyonu gerçekçi bulmadığını ifade etti. Bu açıklamaları, Güney Kore'nin Seul kentinde yaptığı resmi ziyaret sırasında yaptı.
Kategoriler: Dünya, Kültür
Etiketler: Hürmüz Boğazı, Fransa, askeri operasyon, resmi ziyaret, Güney Kore, Macron, Seul, Emmanuel Macron
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 2 Nisan 2026, 17:17
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.