Kumar bağımlılığı beynin yapısını bozuyor
Kumar bağımlılığı, beynin yapısını değiştirerek kişinin önceliklerini bozar. Psikiyatrist Prof. Dr. Kültegin Ögel, bağımlılığın beynin dopamin beklentisiyle ilişkili olduğunu vurguluyor; burada önemli olan kazanma ihtimalidir.
Kategoriler: Türkiye
Etiketler: bağımlılık, Kumar bağımlılığı, psikiyatrist, dopamin, Kültegin Ögel, beynin yapısı, kazanma ihtimali
Bu haber Habertürk kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 6 Ağustos 2026, 05:31
Kaynak: www.haberturk.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.