KTGB’den medya kuruluşlarına evrensel gazetecilik ilkelerine uyma çağrısı
Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği, Lefkoşa'daki bir olay sonrası kan ve şiddet içeren görüntüleri yayınlayan medya kuruluşlarına bu içerikleri kaldırmaları ve evrensel gazetecilik ilkelerine uymaları çağrısında bulundu.
Kategoriler: Gündem, Teknoloji
Etiketler: görüntü, Lefkoşa, medya, gazetecilik, şiddet, Kıbrıs Türk Gazeteciler Birliği, KTGB, evrensel ilkeler
Bu haber Artı 392 kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 3 Ağustos 2026, 14:42
Kaynak: www.arti392.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.