KKTC vatandaşı yapılan Mehmet Metiner topu hükümete attı!
Eski AK Parti Milletvekili Mehmet Metiner, KKTC vatandaşlığı almasıyla ilgili olarak, Kıbrıs davasına katkıda bulunmak amacıyla başvuruda bulunduğunu belirtti. Hükümetten henüz konuyla ilgili bir açıklama gelmedi.
Kategoriler: Gündem, Sağlık, Türkiye
Etiketler: Kıbrıs, milletvekili, hükümet, KKTC, başvuru, AK Parti, vatandaşlık, Mehmet Metiner
Bu haber MyKıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 14 Mayıs 2026, 20:30
Kaynak: www.mykibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.