"Kaygı bozukluğuyla mücadelede ilaçtan önce yaşam tarzı değişikliği" önerisi
Türk Psikofarmakoloji Derneği Başkanı Prof. Dr. Kemal Sayar, kaygı bozukluğuyla mücadelede yaşam tarzı değişikliklerinin önemine vurgu yaparak, insanların aşamadıkları sorunlar için kaygı duymamaları gerektiğini ifade etti.
Kategoriler: Dünya, Sağlık
Etiketler: mücadele, sorunlar, ilaç, insanlar, Kaygı bozukluğu, Türk Psikofarmakoloji Derneği, Prof. Dr. Kemal Sayar, yaşam tarzı değişikliği
Bu haber Kıbrıs Manşet kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 25 Nisan 2026, 16:17
Kaynak: www.kibrismanset.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.