İzcan’dan BM Genel Sekreteri’ne çağrı
BKP Genel Başkanı İzzet İzcan, Kıbrıs sorununa kalıcı bir çözüm için BM Genel Sekreteri'nden inisiyatif almasını istedi ve iki ayrı halk ile devlet gerçeğinin kabul edilmesi gerektiğini vurguladı.
Kategoriler: Gündem, Dünya, Güney Kıbrıs
Etiketler: Kıbrıs, BKP, İzzet İzcan, BM Genel Sekreteri, iki devlet, iki halk, inisiyatif, kalıcı çözüm
Bu haber Artı 392 kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 20 Nisan 2026, 10:21
Kaynak: www.arti392.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.