İstanbul'u vuran sağanakta iki kişi hayatını kaybetti....Yağış miktarı yer yer 200 kilogramı aştı
İstanbul'daki şiddetli sağanak yağışlar, iki kişinin ölümüne yol açtı. Yollar suyla dolarken, araçlar ve iş yerleri su baskınlarıyla karşılaştı. Metrekareye düşen yağış miktarı 200 kilogramı geçti. Eğitim de durduruldu.
Kategoriler: Eğitim
Bu haber Bağımsız Gazete kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 15 Ekim 2026, 06:23
Kaynak: www.bagimsiz.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.