İspanya, 67 kişinin öldüğü göçmen akınının ardından denize bariyer kuruyor
İspanya, Ceuta'da 67 kişinin hayatını kaybettiği kitlesel göçmen akının ardından, Fas ile deniz sınırına 500 metre uzunluğunda yüzer bariyer kuracağını duyurdu. Yetkililer, bu önlemle göçmen geçişlerini kontrol altına almayı hedefliyor.
Kategoriler: Sağlık
Etiketler: deniz, geçiş, İspanya, bariyer, göçmen, Fas, kitlesel göç, Ceuta
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 2 Ağustos 2026, 01:48
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.