İskele ve köylerinde haşereyle mücadelede ikinci etap başladı
İskele Belediyesi, yıl boyunca süren haşereyle mücadele çalışmalarının ikinci etabına başladı. İlaçlama işlemleri 10 Ağustos'ta Civisili-Bahçeler bölgesinde başlarken, hamamböceği gibi diğer haşerelerle de mücadele edilecek.
Kategoriler: Gündem, Türkiye
Etiketler: İskele, mücadele, ilaçlama, İskele Belediyesi, İkinci Etap, hamamböceği, haşereyle mücadele, Civisili-Bahçeler
Bu haber Gündem Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 13 Ağustos 2026, 14:56
Kaynak: www.gundemkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.