İskele Kaymakamı dünkü fırtınanın esas olarak Altınova’da etkili olduğunu söyledi
İskele Kaymakamı Ertuğrul Toroslu, dünkü fırtınanın en çok Altınova'da hasara yol açtığını belirterek, 10 mandıra, 17 yapı ve bir tarım arazisinin zarar gördüğünü açıkladı.
Kategoriler: Ekonomi, Eğitim
Etiketler: İskele, hasar, fırtına, yapı, tarım arazisi, mandıra, Ertuğrul Toroslu, Altınova
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 17 Ağustos 2026, 10:47
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.