“İskele Belediyesi 29. Uluslararası Halk Dansları Festivali” sona erdi
İskele Belediyesi tarafından düzenlenen 29. Uluslararası Halk Dansları Festivali, gala gecesiyle sona erdi. Festivale KKTC, Türkiye, Rusya, Uruguay ve Kuzey Osetya gibi ülkeler katıldı.
Kategoriler: Gündem, Dünya, Kültür, Türkiye
Etiketler: Türkiye, KKTC, Rusya, Uruguay, İskele Belediyesi, gala gecesi, Kuzey Osetya, 29. Uluslararası Halk Dansları Festivali
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 2 Temmuz 2026, 07:29
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.