İrvan: “Medya Etik Kurulu KTGB’nin alt kuruluşu değildir”
Kıbrıs Medya Etik Kurulu'nun başkanı Süleyman İrvan, kurulun bağımsız bir yapı olduğunu vurguladı ve KTGB'nin alt kuruluşu olmadığını belirtti. Bu açıklama, 15 Haziran 2026'da yaşanan toplu istifanın ardından geldi.
Kategoriler: Dünya, Kültür
Etiketler: bağımsızlık, Medya Etik Kurulu, istifa, KTGB, Aysu Basri Akter, 15 Haziran 2026, Kıbrıs Medya Etik Kurulu, Süleyman İrvan
Bu haber Bugün Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 16 Haziran 2026, 07:17
Kaynak: bugunkibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.