İran’dan ABD’ye: Diplomasinin dilini tercih ederiz, ancak başka dilleri de konuşabiliriz!
İran Dışişleri Bakanı Abbas Arakçi, ABD ile gerilim sonrası yaptığı açıklamada, Körfez'deki yabancı askeri varlıkların insan hataları ve kazalara yol açabileceğini belirterek, diplomasiye öncelik verdiklerini ancak gerektiğinde farklı yollar da izleyebileceklerini vurguladı.
Kategoriler: Dünya, Teknoloji, Sağlık, Eğitim
Etiketler: İran, ABD, sosyal medya, diplomasi, Körfez, Abbas Arakçi, Dışişleri Bakanı, askeri unsurlar
Bu haber Kıbrıs Gazetesi kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 9 Haziran 2026, 17:24
Kaynak: kibrisgazetesi.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.