İngiliz Üstünde anten krizi büyüyor
İngiliz Üsleri'nin Akrotiri bölgesinde 32 yeni anten kurma planı, yerel halkın ve yönetimin tepkisini çekti. Projenin durdurulması için yasal mücadele başlatılırken, mesele Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi'ne taşınma aşamasına geldi.
Kategoriler: Gündem, Sağlık, Güney Kıbrıs
Etiketler: yönetim, proje, İngiliz Üsleri, yerel halk, Akrotiri, Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi, yasal mücadele, anten krizi
Bu haber Halkın Sesi Kıbrıs kaynağından derlenerek Kibris365.com'da yayımlanmıştır. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel gelişmeleri takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin.
Yayın tarihi: 29 Mayıs 2026, 06:24
Kaynak: www.halkinsesikibris.com
Kibris365.com, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ndeki güncel haberleri derleyen bağımsız bir haber platformudur. Siyaset, ekonomi, spor, kültür, eğitim ve dünya gündemindeki son gelişmeleri KKTC'nin önde gelen haber kaynaklarından derleyerek okuyucularına ulaştırmaktadır. Yerel haberler, Kıbrıs sorunu, siyasi gelişmeler, ekonomik haberler, spor ve kültür alanlarındaki güncel bilgilere Kibris365.com üzerinden ulaşabilirsiniz. KKTC haberlerini anlık olarak takip etmek için Kibris365.com'u ziyaret edin ve gündemin nabzını tutun. Kuzey Kıbrıs'ta neler oluyor? En güncel haber ve gelişmeler için Kibris365.com güvenilir kaynağınızdır.